مهم ترین دلایل یخ زدن مواد غذایی داخل یخچال دوو
سپتامبر 21, 2022اصلی ترین دلایل خرابی سیم جمع کن جاروبرقی دوو
اکتبر 13, 2022امروز در این مقاله می خواهیم درباره ی مشکلات و عیب یابی ماشین لباس شویی دوو حرف بزنیم، تا آگاهی شما نسبت به این دستگاه بیشتر شود، پس ما را تا آخر مقاله همراهی کنید تا در صورت بروز مشکل با اطلاعات کامل و دقت بالا موضوع را حل کنید.
با یاد گیری راهکار های زیر می توانید در صورت بروز هر گونه مشکل اول خودتان دستگاه را چک کنید و بعدا با فرد متخصص تماس بگیرید. در این بخش ما تمامی مشکلاتی را که امکان دارد برای لباسشویی شما پیش بیاید را آورده ایم و راهکارهای بر طرف کردن آن را نیز به شما پیشنهاد داده ایم.
اگر در هر کدام از مراحل سوالی برای تان پیش آمد حتما با شماره تلفن 22225007-021 تماس بگیرید تا تکنسین های ماهر در زمینه تعمیر لباسشویی دوو به صورت رایگان شما را راهنمایی کنند.
– شاید برق مشکل پیدا کرده است.
– مطمئن شوید که برق کامل به دستگاه وصل شده باشد.
– قدرت را روشن کنید.
– دکمه ی start/pause را فشار دهید.
– حجم لباس هایتان بر حسب استاندارد باشد.
– شلنگ ورودی حتما وصل شده باشد و آب را نیز باز کنید.
– مطمئن شوید که شلنگ ورودی یا شیر آب یخ نزده باشد.
– بررسی کنید که آب قطع نشده باشد.
– چک کنید که چیزی شلنگ ورودی را مسدود نکرده باشد.
– مطمئن شوید که شلنگ تخلیه یخ یا مسدود نشده باشد.
– شلنگ تخلیه خم نشده باشد.
– انتهای شلنگ تخلیه در آب غوطه ور نشود.
– گردو غبار و خاک های درون فیلتر تخلیه را تمیز کنید.
– لباس ها در یک طرف جمع نشوند.
– لباسشویی را در یک سطح مناسب نصب کنید.
– مسدود شدن فیلتر پمپ تخلیه یکی از دلایل است.
– فیلتر تخلیه حتما کار کند.
– مواد شوینده را به مقدار لازم بریزید.
– شلنگ تخلیه بالا تر از یک متر قرار بگیرد.
– مطمئن شوید که درب را درست بسته اید.
– مهر و موم دستگاه سالم باشد.
– حتما برای کار کردن لباس باید درون ماشین لباسشویی باشد.
– دستگاه را در یک سطح مناسب نصب کنید.
– تمام پیچ و مهره های حمل و نقل را حذف کنید.
دستگاه های به روز و جدید دارای یک تایمر کامپیوتری می باشند. کار این کامپیوتر کنترل کردن تمام مدار های ماشین است، مانند مدار های مربوط به حرارت و تخلیه. اگر شک دارید که یکی از مدار های دستگاهتان آسیب دیده، ابتدا آزمایش اجزای مدار را فراموش نکنید. بعد اگر مشکل حل نشد کنترل پنل را بررسی کنید.
چگونه مشکلات ماشین لباس شویی را تشخیص بدیم؟
برای مثال در صورتی که در مدار تخلیه مشکل ایجاد شده باید پمپ تخلیه و سیم کشی را آزمایش کنید، و اگر سیستم گرمایش خراب شده بود باید المنت، ترموسات و سیم کشی را چک کنید. در آخر اگر مشکل هنوز از مدار بود، باید با فرد متخصص تماس بگیرید چون شاید مجبور بشید که آزمایش عیب یابی کنید.
حالا باید یاد بگیرید که چگونه مشکل لباس شویی را بفهمید.
– نیاز به مولتی متر دارید. (دیجیتال یا آنالوگ)
– دستگاه را خاموش کنید. ( مطمئن شوید که حتما خاموش است)
ماشین لباس شویی های دوو تا حل شدن مشکل خاموش می شوند و کد خطا نشان می دهند. این کد خطا شاید مخلوطی از حروف و چراغ ها یا اعداد می باشد.
وقتی که دستگاه روشن شد، ابتدا درب قفل می شود و سیستم برای وجود نداشتن مشکل بررسی می شود. بعد اگر مشکلی پیدا شد دستگاه متوقف می شود و شما شاهد کد خطا خواهید بود. گاهی اوقات خوب بسته نشدن در هم جزء اشکالات حساب می شود.
بعد از گذراندن مرحله ی عیب یابی آب توسط دریچه های ورودی به داخل دستگاه می ریزد. در صورتی که ماشین تشخیص بدهد که نمی تواند در زمان معین شده پر شود، خاموش و باز هم شاهد کد خطا خواهید بود.
تصور می کنیم که مرحله ی پر شدن دستگاه نیز با موفقیت انجام شده است، بعد آب شروع به مخلوط شدن می کند و اگر نیاز به حرارت داشته باشد دستگاه این کار را انجام می دهد.
بعد از این کار و قبل از تخلیه شدن آب مراحل شست و شو تکمیل می شود، اما اگر به آب در زمان معین شده حرارت نرسد باز هم دستگاه خاموش و کد اخطار نشان می دهد.
وقتی آب تخلیه شد دستگاه یک چرخش کوتاه می کند و بعد چرخه ی آب تکمیل می شود. یک چرخه ی پیش از شست و شو داریم که هیچ تفاوتی با چرخه ی شست و شو ندارد.
چرخه ی پیش از شست و شو دارای دو مرحله شست و شو است. بعد از تکمیل این دو مرحله دریچه های پشتی باز می شوند و از کشو، مواد شوینده به داخل دیگ می ریزند.
سپس با انجام شدن مرحله ی شست و شو، تنظیم تعادل بار برای آخرین چرخش انجام می شود. یعنی دستگاه باید تعاول وزن را در هر دو طرف دیگ برقرار کند.
اگر ماشین قادر به حفظ کردن تعادل نباشد خاموش و کد خطا نشان می دهد، یا کلا از این قسمت عقب می ماند. اگر همچنین اتفاقی نیفتد لباس های شما کامل شسته شده و تمام مراحل تمام می شود.
اگر بعد از تکمیل تمام مراحل دستگاه هیچ چیزی مانند نور یا کد نشان نمی دهد، باید آن را طبق مراحل زیر بررسی کنید.
ابتدا مطمئن شوید که فیوز داخل پلاگین نسوخته است. اگر مشکلی در این قسمت نبود بررسی کنید که بین پلاگین و صفحه مانیتور پیوستگی وجود داشته باشد.
با دنبال کردن مسیر پلاگین از طریق دستگاه می بینید که آخر آن به پین در کنترل پنل وصل است. برای بررسی تداوم بین این دو باید از مولتی متر استفاده کنید.
اگر در این قسمت همه چیز درست بود بدانید که مانیتور ماشین لباس شویی تان سوخته است. برای عوض کردن آن از یک فرد متخصص کمک بخواهید.
ماشین های جدید و به روز دارای قابلیت ریست کردن می باشند، یعنی اگر دستگاه به شما کد خطا نشان داد آن را ریست کنید و تمام مراحل را از اول انجام دهید. توضیح دادیم که نیرو های ضربه، وزن نامتعادل یا مکث در قدرت دلیل های نشان دادن کد هستند.
در صورتی که لباسشویی شما دارای دکمه ی ریست نمی باشد یکبار برق را قطع و وصل کنید، این به معنای شروع کار دوباره است. اما به یاد داشته باشید که برخی از اشکالات نیاز به فرد متخصص دارد.
اگر برای ریست دسترسی به پلاگین ندارید، دستگاه را برای 30 ثانیه تا 1 دقیقه خاموش نگه دارید.
گاهی اوقات برای واشر بعد از ریست هیچ اتفاقی نمی افتد، و این به دلیل کار نکردن یک قسمت معیوب در دستگاه است. ممکن است اشکال در سوئیچ های درب، قفل کردن یا تایمر باشد که برای عوض کردن آن ها باید از افراد متخصص کمک بگیرید.
برخی از ماشین لباسشویی های به طور برنامه ریزی شده قادر به انجام مراحل بازنشانی هستند. یعنی در صورتی که دستگاه کد خطا نشان داد خودشان تنظیمات بازنشانی را فعال می کنند.
مراحل ریست کردن در هر ماشینی فرق می کند، در برخی دکمه ی خاموش و روشن، در بعضی دیگر باید دکمه ی لغو را فشار دهید. بعد از این که خطا پاک شد با کلیک کردن بر روی دکمه ی مکث یا توقف، تنظیم مجدد را شروع کنید. برای آشنایی با چگونگی انجام این مراحل برای مدل دستگاه خود به دفترچه ی آن رجوع کنید.
در این مقاله تمامی مطالب مربوط به حل مشکلات و عیب یابی ماشین لباسشوی دوو را برای شما عزیزان توضیح دادیم. در صورتی که هرگوه سوالی در این زمینه دارید می توانید با نمایندگی تعمیرات دوو در تهران تماس حاصل فرمایید. تعمیرکاران حرفه ای شماره 22225007-021 به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شما شهروندان عزیز هستند.
سلام ماشین لباسشویی من با لباس کم مثلا چهارتا پیراهن هیچ مشکلی نداره اما کافیه تعداد لباسها زیادتر بشه مثلا هشت تا پیراهن اونوقته که دیگش الاکلنگی میشه تست کردم تسمه و خازن مشکلی ندارند اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید
با سلام. دلایل مختلفی می تواند موجب تکان خوردن لباسشویی شما شود. برخی از رایج ترین دلایل تکان خوردن و بازی کردن مربوط به تراز نبودن، تجمع حجم لباس ها در یک بخش و شستشوی حجم بالایی لباس در یک نوبت می باشد که مورد آخر توسط خود شما تست شده است و مشکلی از این نظر نمی باشد. برطرف سازی موارد گفته شده توسط خود شما هم قابل انجام است و نیازی زیادی به حضور تعمیرکار ندارد. اما اگر دلایل دیگری مانند خرابی کمک های لباسشویی، خرابی فنر های نگهدارنده دیگ، خرابی قطعات دیگ و آبکش و در نهایت خرابی کلی دستگاه باشد، نیاز به بررسی حضوری دارد.