علت کار نکردن لباسشویی چیست؟
سپتامبر 23, 2020یخچال چند دقیقه یکبار اتومات می کند؟
سپتامبر 24, 2020امروزه، ماشین لباسشویی یکی از لوازم خانگی پر کاربرد محسوب می شود که کار شستن لباس ها را انجام می دهد. در صورتی که لباسشویی معیوب شود و دیگر قادر به شستن لباس ها نباشد، کار شستن لباس ها را خودتان باید انجام دهید. این کار نیز با آپارتمانی شدن خانه ها کار مشکلی به نظر می رسد؛ چرا که فضای کافی برای پهن کردن لباس های خیس، وجود ندارد. ما در این مقاله قصد داریم علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی را به شما عزیزان شرح دهیم.
دلایل اصلی آبگیری نکردن ماشین لباسشویی می تواند خراب شدن شیر آب ورودی، خراب شدن پمپ و… باشد که در این بخش به بررسی تمام علت های آن می پردازیم و راه حل رفع این مشکل را برای شما توضیح می دهیم، تا با استفاده از آن بتوانید خودتان مشکل را حل کنید؛ اما مشکلات فنی اعم از خراب شدن موتور و … را بهتر است به متخصصانی که در این زمینه فعالیت دارند، بسپارید.
علل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی عبارت است از:
اولین علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی، معیوب شدن شیر ورودی آن است. ابتدا باید از معیوب بودن شیر ورودی آب اطمینان حاصل کنید. در برخی از موارد علت آبگیری نکردن لباسشویی، بسته بودن شیر آب ورودی است. پس قبل از هر کاری ابتدا مطمئن شوید شیر آب باز است. در صورتی که مشکل حل نشد به احتمال زیاد شیر ورودی معیوب شده و برای حل مشکل، باید آن را تعمیر و در صورت لزوم تعویض کنید.
دومین علتی که می تواند باعث آبگیری نکردن ماشین لباسشویی شود، پیچ خوردگی شیلنگ های دستگاه است. برای حل این مشکل باید شیلنگ های متصل به لباسشویی را بررسی کرده و هرگونه پیچ خوردگی آن را برطرف کنید. گاهی اوقات ممکن است دلیل آبگیری نکردن لباسشویی، انسداد شیلنگ های آن باشد که برای برطرف کردن این مشکل باید شیلنگ ها را باز کرده و انسداد آنها را برطرف کنید.
سومین علت، معیوب بودن شیر برقی آن است. هنگامی که آب از شیلنگ ورودی خارج می شود، به شیر برقی می رسد و پس از آن به داخل لباسشویی وارد می شود. اگر این شیر برقی با مشکل روبرو شود، لباسشویی دیگر قادر به آبگیری نخواهد بود و شیر برقی اجازه ورود آب را به لباسشویی نمی دهد. برای حل این مشکل باید با نمایندگی تعمیر لباسشویی دوو در تهران تماس بگیرید و بخواهید تا شیر برقی را بررسی و در صورت لزوم آن را تعمیر و تعویض کند.
چهارمین علت، انسداد فیلتر های ورودی لباسشویی است. فیلتر لباسشویی وظیفه دارد از ورود شن، دکمه، لنگه جوراب، تکه پارچه و… به داخل لباسشویی جلوگیری کند. این فیلتر در ورودی شیر برقی قرار گرفته است که برای رفع انسداد آن، باید لباسشویی را باز کرده و فیلتر را در بیاورید. سپس برق لباسشویی را وصل کرده و امتحان کنید که آب از شیر برقی عبور می کند یا نه. اگر آب از شیر برقی عبور کرد، مشکل از فیلتر لباسشویی می باشد. برای حل این مشکل باید فیلتر لباسشویی را کاملاً تمیز کنید.
پنجمین دلیل، رسوب گرفتن یا کثیفی جا پودری می باشد. آب پس از عبور از شیلنگ و شیر برقی به جا پودری می رسد تا پودر را به دیگ لباسشویی هدایت کند. جا پودری سوراخ هایی دارد که آب از طریق آن به پودر لباسشویی می رسد. اگر سوراخ های موجود در جا پودری مسدود شود و یا پودر در آن ها رسوب کند، عمل آبگیری انجام نمی شود. برای حل این مشکل باید جا پودری را در آورده و به خوبی با فرچه تمیز کنید، تا سوراخ های مسدود شده آن باز شود و آب را از خود عبور بدهد.
ششمین علتی، کم بودن فشار آب است. فشار آب در ماشین لباسشویی بسیار اهمیت دارد؛ چرا که اگر این فشار آب کم باشد، لباسشویی قادر به آبگیری کردن نخواهد بود. برای حل این مشکل باید لوله های ورودی آب را بررسی کنید که مسدود نشده باشد و یا در صورت پیدا نکردن علت، از یک لوله کش برای حل مشکل کمک بخواهید.
در این قسمت از مقاله، علت های آبگیری نکردن ماشین لباسشویی و راه حل این مشکل را برای شما شرح دادیم. در صورتی که در هر مرحله قادر به حل مشکل نبودید، می توانید با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید و برای حل مشکل از آن کمک بگیرید.
علت پر نشدن آب در ماشین لباسشویی دلایل گوناگونی دارد که اصلی ترین آنها به شرح زیر است:
با بررسی هر یک از این موارد، می توانید مشکل آبگیری نکردن لباسشویی را رفع کنید؛ اما اگر باز هم این مشکل حل نشد، برای عیب یابی دستگاه با یک متخصص تماس بگیرید و اگر تجربه ای در زمینه تعمیر لباسشویی ندارید، بهتر است از باز کردن و عیب یابی لباسشویی خودداری کنید؛ چرا که ممکن است به قطعات دیگر آن آسیب وارد شود.