در پاره ای از موارد ممکن است که آب داخل ماشین ظرفشویی به خوبی نشود و مانع از شستن و پاکیزگی ظرف ها شود. به همین منظور برایتان در این مقاله به تحقیق و بررسی علت آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی دوو و همچنین در کنارش به بیان یکسری نکات و راه حل هایی پرداخته ایم. در آخر نیز نتیجه گیری کلی می کنیم تا بتوانید در صورت بروز چنین مشکلاتی با خونسردی تمام به رفع آن بپردازید.
برای مثال گاهی اوقات شما می توانید شخصا علت را جویا شوید و برطرف کنید اما از طرفی دیگر گاهی هر چقدر مشکل را بررسی می نمایید به نتیجه ای نمی رسید و در این گونه مواقع توصیه ما به شما این است که برای تعمیر ظرفشویی دوو در تهران به نمایندگی رسمی به شماره 22225007-021 مراجعه کنید.با ما تا انتهای مقاله همراه باشید تا تصمیم درست و بهتری بگیرید.
دلایل وارد نشدن آب به ماشین ظرفشویی چیست؟
به دلیل وجود مشغله های روز مره بسیاری از افراد برای صرفه جویی در وقتشان از این وسیله برای شستن و تمیز کردن ظرف ها استفاده می کنند اما گاها با یکسری مشکلات رو به رو می شوند مثلا درست شسته نشدن ظروف آشپزخانه یا عدم جریان آب در داخل آن. عمده ترین و مهم ترین عواملی که مانع وارد شدن آب به داخل ظرفشویی می شوند عبارتند از:
1) شیر ورودی آب
همان طور که از نامش پیداست سبب می شود که جریان آب از شیر ورودی به راحتی عبور کند و وارد دستگاه شود. حالا اگر این شیر ورودی بنا به دلایلی خراب شود، بگیرد یا به خوبی کار نکند در نتیجه مانع از ورود آب خواهد شد. این کار نیز در شسته شدن ظرف ها و تمیزی آن ها اثر فراوانی دارد لذا بایستی به فکر چاره ای برایش باشید. فیلتر آب را هر چند وقت یک بار امتحان کنید و در صورت خرابی آن را پاکیزه یا عوض نمایید.
2) عدم آب رسانی درست؛ علت آبگیری نکردن ماشین ظرفشویی دوو
وسیله های برقی مانند یخچال، ماشین ظرفشویی و … که دارای فیلتر هستند را باید پس از گذشت بازه زمانی مشخصی تمیز یا تعویض کنید. چون باعث به وجود آمدن رسوبات کلسیم در شیر ورودی آب می شوند و این امر گرفتگی را به همراه دارد. این عوامل دست به دست هم می دهند و آب رسانی به مشکل بر می خورد اما نگران نباشید. در چنین مواقعی سیستم تغذیه را خاموش نموده، به سراغ دریچه بروید و علت را به خوبی بررسی کنید.
3) اتصالی های مکرر
بسیاری از وسیله ها اتصالی های زیادی پیدا می کنند توصیه ما این است که هر وقت این مشکل برایتان به وجود آمد ابتدا وسیله مورد نظر را یک بار خاموش و روشن کنید. در اکثر مواقع مدار های ماشین ظرفشویی اتصالی پیدا کرده و با خاموش شدن آن دیگر اتفاقی نمی افتد.
4) شکنندگی در سطوح شیر های ورودی آب
ذکر این نکته الزامی است که شیر های ورودی در جلوی ماشین قرار دارند و یک شیلنگ مخصوصی به آن متصل است. هرگاه احساس کردید که جریان آب به هر دلیلی کم شده یا اختلالی در آن به وجود آمده از سالم بودن شیلنگ ها اطمینان پیدا کنید.
6) خراب شدن سنسور ها
آیا می دانید سنسور به چه معنا است؟ سنسور یا همان شناور کاربرد بسیار خوبی دارد در واقع در زمانی که آب فشار زیادی دارد جریان آن را کنترل می کند و با پر شدن جایگاه آب، به صورت اتوماتیک تمام شیر های ورودی آب بسته می شوند. حال ممکن است زمانی آب به درستی وارد ماشین نشود بنابراین سنسور هایش را به خوبی آزمایش نموده و اگر خراب بود آن را عوض کنید.
7) خراب شدن درب میکروسوئیچ ها
اگر به ماشین ظرفشویی نگاه کرده باشید می بیند در زمانی که شروع به کار می کند و شما درب ان را می بندید، قفل های جاسازی شده در درب هایش بسته می شوند و فرآیند شستن ظرف ها به خوبی انجام می شود. اگر آب به درستی وارد مخزن نشد ممکن است که علت از قفل ها باشد بنابراین تا توقف ماشین به هی وجه آن را از ظرفشویی جدا نکنید. اگر مشکل از سوییچ ها باشد باید خیلی سریع آن ها را چک و تست نمایید چون امکان این که از درب جدا شوند وجود ندارد.
8) خراب بودن سوئیچ شناور
اگر به قسمت وان ماشین دقت کنید، سوئیچ شناور را در قسمت پایینی شناور مشاهده می نمایید. در دو حالت شکستگی یا عدم اتصال این سوئیچ آب به خوبی جریان نمی یابد. روش رایجی که برای رفع این مشکل استفاده می شود این است که در قدم اول پیریز را از برق در بیاورید سپس سیم های به کار گرفته شده در سیم شناور را تست کنید. اگر به هر دلیلی سیم ها شل شده باشند فورا می توانید رفع مشکل کنید و سپس عملیات شستن ظرف ها را ادامه بدهید.
نتیجه گیری کلی
کلی ترین امور عبارتند از چک کردن شیر آب شهری، شیر برقی که آب را داخل ماشین می کند و عدم خمیدگی شیر ورودی آب. دائما فیلتر ورودی آب را بررسی نمایید که گرفتار رسوبات و ساییدگی نشده باشد. چون همه این موارد جریان آب را مختل می کند و هم ظرف ها به درستی پاکیزه نمی شوند.